top of page

Підсумки НМТ 2023

У Національному мультипредметному тесті, який проходив у червні в нашій гімназії, взяли участь 792 випускників, не з’явилися 37 осіб. Були певні труднощі: три дні з повітряними тривогами, відімкнення електроенергії на 10 хвилин, але сесії тестування успішно продовжувались. За підсумками НМТ 11 учасників отримали максимальні 200 балів з одного предмета, з них 9 є мешканцями нашої громади. Також одна випускниця отримала по 200 балів з двох предметів! Пишаємося, що четверо цьогорічних випускників нашої гімназії показали найкращі результати:

Лебединська Яна - 200 балів з математики (вчитель Канафоцька М.Л.) та 200 балів з англійської мови (вчитель Світенко Н.А.);

Пегитяк Анастасія - 200 балів з української мови (вчитель Гавришко М.В.);

Дячок Максим - 200 балів з історії (вчитель Шпак Л.П.);

Білик Матвій - 200 балів з математики (вчитель Канафоцька М.Л.).

Відзначимо, що наш випускник 2018 року Мотичак Микола теж отримав 200 балів з математики.

Вітаємо з чудовими результатами, яким передували роки натхненного навчання наших учнів і творчої праці наших учителів. Віримо, що це перші кроки ваших майбутніх неймовірних успіхів!

Також у цей період було проведено капітальний ремонт даху будівлі спортивного залу нашої гімназії, для цього з бюджету громади скеровано 450 000 грн. До слова, на ремонт даху спортзалу з ініціативи учнів та батьків освітнього закладу зібрано частину коштів. Однак покрівлю на спортзалі вирішили замінити повністю коштом бюджету громади, а закумульовані батьками кошти використають для ремонту всередині приміщення.

Якісне оновлення фасаду в попередній період та заміна покрівлі зараз створили стильний та сучасний вигляд будівлі, яка водночас зберегла свою ідентичність.






213 переглядів0 коментарів
bottom of page