top of page

Наш яскравий березень!

Березень у нашій гімназії був багатим на різноманітні творчі заходи.

До 210-ї річниці з Дня народження Тараса Шевченка відбулися тематичні пізнавальні проєкти. Гімназисти 7-А класу (класний керівник Везденко О.Р., музичний керівник Шаварська Н.І.) підготували святковий захід, де цікаво та креативно відобразили творчість Кобзаря: читали його вірші англійською мовою, розповіли про маловідомі факти життєвого шляху, залучили глядачів до участі в літературній вікторині. Адже Шевченкове слово надихає та перемагає!

Логічні батли, інтелектуальні вікторини, в яких і учні, і учителі цікаво та весело застосовували математичні знання до вирішення нестандартних задач, відбулися 14 березня до Міжнародного дня математики.

До Всесвітнього дня Землі під девізом "Збережемо нашу планету" учні молодших класів разом з класними керівниками збирали макулатуру, вчилися сортувати сміття, проводили пізнавальні інтерактивні вправи, ігри, вікторини.

21 березня до Всесвітнього дня поезії відбулася зустріч учнів 4-Б класу (класний керівник Пегитяк З.С.) з городоцькими поетами у міській книгозбірні. У багатьох класах пройшли тематичні уроки, де діти із задоволенням декламували вірші відомих поетів.

Останній тиждень березня у нашій гімназії був яскравим і кольоровим. Кожний день був присвячений певному кольору, тож усією гімназійною родиною ми досліджували і насолоджувалися різноманіттям барв у цікавих виробах, малюнках, іграх, проєктах. А головне - від усіх цих чудових кольорів побільшало яскравих усмішок та емоцій!



14 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page