top of page

Вітаємо випускників 2023!

Цей навчальний рік був незвичайним із самого початку: відео нашого Першого дзвоника набуло шаленої популярності у ТікТоk. Вже тоді стало зрозуміло, що нудно з цими випускниками не буде. Тривоги, конкурси, батли, зустрічі, лінійки, НМТ і наш найкращий випускний! У 2023 році ми випустили зі школи 49 учнів, з них восьмеро медалістів: Бішко Володимир, Борис Ярина, Лебединська Яна, Пегитяк Анастасія, Михалецька Анастасія, Дульбицька Анастасія, Шльомська Юліана, Попко Наталя. За підсумками НМТ троє наших випускників, Пегитяк Анастасія, Дячок Максим і Білик Матвій, отримали максимальні 200 балів з одного предмета, а Лебединська Яна набрала неймовірні 400 балів! Але насправді усі наші діти неймовірні! Наші випускники – це не просто учасники і переможці олімпіад різних рівнів, конкурсів та наукових батлів, вони ще й творчі та талановиті особистості. Вони активно включаються у громадське життя школи та нашого міста, є членами Апостольської Чоти. Крім того, наші випускники відмовилися від традиційного святкування завершення шкільної освіти, передавши всі зібрані кошти на підтримку Збройних Сил України. А подарунки для вчителів замовили у вдови військового, який загинув під час бойових дій. Такі вчинки свідчать про велику громадянську відповідальність та емпатію наших випускників та їхніх батьків.

Переконана, що ми ще не раз почуємо про цю надзвичайно креативну та розумну молодь. Вони набули цінного досвіду, сформували незвичайний підхід до викликів і готові перетворити свої ідеї на реальність та здивувати нас своїми досягненнями.

Ми пишаємося кожним із вас, наші дорогі випускники, і бажаємо вам перемог у всіх ваших майбутніх зусиллях. Нехай кожен крок у вашому житті буде наповнений радістю, досягненнями та незабутніми моментами. З такою молоддю все буде Україна!

Директор НВК №2 І - ІІІ ступенів "ЗЗСО І ступеня - гімназія" Ірена Тритяк




354 перегляди0 коментарів
bottom of page